Organisatie

Het Bedrijvenschap Regio Gouda (BRG), opgericht in 1996, is een zelfstandige organisatie van de gemeenten Gouda, Waddinxveen en Zuidplas.

Parkmanagement

Gouwe Park is een 24-karaats bedrijventerrein en heeft een representatieve en veilige uitstraling. Het is het visitekaartje voor de bedrijven en ondernemers. Parkmanagement behoudt en verbetert het hoogwaardige kwaliteitsniveau en de veiligheid op het terrein. Gouwe Park is het eerste bedrijventerrein in Gouda en omstreken waar parkmanagement verplicht wordt toegepast.

Als grondeigenaar wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren Gouwe Park.

Dat is in de koopakte vastgelegd. Ieder lid neemt deel aan het basispakket van voorzieningen dat bestaat uit:

  • - collectieve beveiliging van het openbare gebied;
  • - collectief bedrijfsverwijssysteem;
  • - vervoermanagement.

De vereniging streeft naar duurzaam ondernemerschap. Dit kan financieel voordeel voor de leden opleveren. Bijvoorbeeld door een gezamenlijke inkoop van diensten en producten. Samen zorgen we voor een prettig en veilig ondernemersklimaat, met aandacht voor het milieu.

Veilig ondernemen

Aan de ingang van het park is een schuifhek om het terrein ’s nachts af te sluiten voor ongewenste bezoekers. Een prima voorbeeld van diefstalpreventie. Op het terrein is ook camerabewaking aanwezig. Deze maatregelen blijken in de praktijk uiterst effectief te zijn. Gouwe Park heeft dan ook niet voor niets het Keurmerk veilig ondernemen.

www.vvegouwepark.nl

Nieuws en informatie van en over het Gouwe Park en een overzicht van activiteiten is te vinden op de website van de Vereniging van Eigenaren. Via een beveiligd gedeelte kunnen leden inloggen en staturen, verslagen en presentaties van ledenvergaderingen downloaden.

Parkmanagementbureau Ericis ondersteunt de Vereniging van Eigenaren Gouwe Park.

De parkmanager Janneke Both is bereikbaar via 0182-622744 of janneke@ericis.nl

Kavels en grondprijzen

Een 24 karaats vestigingsplaats voor bedrijven

Uitgifteprocedure

Bekijk de stappen